Reboot-ul legendarei serii Wolfenstein revine cu un nou trailer scos dintr-un film Hollywoodian exagerat. As putea spune ca imaginea noua se potriveste noii generatii.

Intr-un univers fictiv in care satirizarea faptelor istorice se duce pe apa Sambetei, Wolfenstein: The New Order promite sa umfle potul cu o doza de umor, o poveste de dragoste si alte briz briz-uri exagerate. Pana acum tot ce vad din materialele promotionale pentru The New Order pare sa ia inspiratie dintr-un film Rodriguez/Tarantino, ceea ce-i foarte bine.

Insa cu toate chicotelile, giumbuslucurile piperate cu gloante, svastici si dieselpunk-ul dus la extrem, exista o mica sansa ca acest proiect sa incerce prea greu sa ne impresioneze. Nu stiu ce cautati voi, insa mi s-a luat de „profunzimea si dezvoltarea protagonistului” intr-un univers ca cel al lui Wolfenstein. Atata timp cat cei de la Machine Games se vor tine de promisiunea pe care au facut-o anul trecut la Gamescom cu privinta la abundenta de secrete, atunci cred ca ar putea sa aiba sansa sa obtina biletul auriu.

In caz ca nu stiati, Machine Games sunt o parte din fosta echipa Starbreeze Studios care au creeat jocul suprem (Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay) al generatiei Xbox, iar acum monumentala sarcina de a transpune spiritul lui Wolf3D intr-o forma next gen este misiunea lor. Vorba aia: „WILL OUR DARING DOZEN PULL IT OFF??”

Asta o vom afla odata cu premiera jocului pe data de 23 Mai a acestui an, jocul fiind lansat pentru PC, PS3, Xbox360, Xbox One si Playstation 4. Pana atunci, poftiti un trailer bun.

http://www.youtube.com/watch?v=ATkxa5XSD18

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.