Kingston aduce pe piata tastatura mecanica HyperX Alloy

Written by  // 26 October 2016 //
(3 votes)
  Kingston aduce pe piata tastatura mecanica HyperX Alloy
  La sectiunea periferice, HyperX au contribuit cel mai mult prin lansarea castilor de gaming din seria HyperX Cloud. Cum ar fi ca acestia sa creeze o tastatura pentru FPS gaming?

   

  Si da, au facut una. HyperX Alloy este o tastatura simpla ca design, un lucru care nu e neaparat de neapreciat atata timp cat s-au folosit materialele de calitate, cu care HyperX ne-au obisnuit, de altfel.

  Suprafata tastaturii este dintr-un metal negru mat, tastele fiind dintr-un plastic calitativ, respectiv texturate metalic pentru tastele W, A, S, D, 1, 2, 3 si 4. Inca de aici vedem ca e o tastatura destinata jocurilor first person shooter. Cat despre switch-uri, pentru primul triaj de tastaturi, acestea vor fi MX Blue, dar ne asteptam sa vedem si alte tipuri de switch-uri pe viitor.

  2

  Iluminarea este simpla la capitolul culori, singura culoare disponibila fiind rosul, dar avem 6 moduri de iluminare (precum breath, si celelalte moduri clasice folosite de toate tastaturile) si 5 nivele de brightness.

  Cablul este imbracat in material textil si detasabil, avand o lungime de 1,8 metri, feature prezent pentru a contribui la portabilitate in cazul jucatorilor care se deplaseaza la LAN-uri. Acest aspect l-am intalnit si la HyperX Cloud - Kingston se gandesc la aceasta gama de jucatori, intrucat in cutia acestor casti se gaseste si un saculet special pentru transportul castilor.

  Dimensiunile si greutatea sunt urmatoarele:

  • Width: 441.65mm
  • Depth: 129.38mm
  • Height: 35.59mm
  • Weight (keyboard and cable): 1049g

   


  Bolog Paul

  Jucator competitiv de Battlefield 4 si mai nou de Overwatch, imi umplu o parte din timpul liber de-alungul anilor de studiu la Drept cu o doza de IT.

  You are here: HomeNews Kingston aduce pe piata tastatura mecanica HyperX Alloy