Media Galaxy anunta lansarea mult asteptatului joc pentru PC si Xbox, Titanfall. Titanfall este titlul de debut al studioului Respawn Entertainment, ce are la baza pe co-creatorii francizei de miliarde de dolari Call of Duty.

Titanfall este un nou gen de shooter pentru o noua generatie de gameri. Actiunea jocului se petrece in viitor, iar Titanfall ofera pasionatilor de jocuri libertatea de a lupta atat ca piloti de elita, cat si prin controlul Titanilor.

Jocul Titanfall regandeste combat-ul si gameplay-ul oferindu-le jucatorilor abilitatea de a schimba strategiile in timpul zborului si atacului in functie de situatie. Jocul este in totalitate Multiplayer si ofera o noua experienta ce combina actiunea online cu momentele clasice pe care le regasim in shootere. Intersectarea celor doua moduri reprezinta o mare parte din identitatea Titanfall.

Media Galaxy si Titanfall cheama toti iubitorii si pasionatii de jocuri in data de 14 martie, incepand cu ora 18.00, in magazinul Media Galaxy Orhideea sa isi aleaga Titanul si sa preia controlul pentru a nimici inamicii. Cu acest prilej Media Galaxy va oferi multe premii si surprize celor prezenti la eveniment.

Din pacate in comunicatul de presa nu s-a anuntat pe ce platforma se va desfasura concursul, Xbox sau PC.

Premii oferite sunt :

Link-ul catre concurs il gasiti aici. Jocul il puteti comanda de aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.