Nici n-am avut timp sa respir, caci deja baietii cu leak-urile de pe NEOGaf au pus mana pe ceea ce s-ar parea a fi un leak al unui trailer pe care il asteptam de ceva vreme.

Pe scurt, ce veti vedea in acest trailer confirma faptul ca un nou joc al seriei Souls va fi anuntat la E3 2014. Intrebarea este urmatoarea: Dark Souls 3 sau Demon’s Souls 2? 

Din ce am scris acu ceva vreme intr-o stire se pare ca venerabilul Game Director si creator al seriei Souls, domnul Hidekata Miyazaki, a fost mutat de pe proiectul Dark Souls 2 pentru a lucra la un joc next gen cu numele de cod Project Beast. Din ce am aflat acum ceva vreme, acel joc pare sa fie o continuare a unui joc Souls, insa mai mult ca sigur si pariez pe o bere ca jocul ce va fi dezvaluit la E3 2014 este Demon’s Souls 2. 

De ce spun asta? Pentru simplul fapt ca trailerul foloseste o melodie din Demon’s Souls 1, inclusiv faptul ca Miyazaki s-a intors inapoi sa-si creasca primul copil, ceea ce-i bine!

Jocul va fi disponibil in EXCLUSIVITATE doar pe platforma Playstation 4. Sorry guys, dar sincer cred ca asta ar fi un motiv bun sa va ganditi la achizitionarea unui PS4.

In orice caz, poftiti trailerul cu pricina si nu uitati! Slavit fie Soarele!

p.s Avem un review al variantei de PS3 a jocului Dark Souls 2. You should check it out!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.