Testat de jucatori de MOBA-uri profesionisti, cum ar fi jucatori din TSM, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze si Invictus Gaming, Logitech G302 a fost conceput pentru a trece peste rigorile celor mai buni jucatori din lume. Mai exact, click-urile (stanga si dreapta) o sa fie mai sensibile, adica mai rapide, oferind actiuni in-game mai rapide si mai precise.

poza3Butoanele, forma si greutatea acestui mouse sunt reglate special in urma feedback-ului primit de la jucatorii profesionisti de MOBA-uri. „Am facut Logitech G302 pentru a satisface nevoile de performanta alor celor mai buni jucatori de eSports din lume” a declarat Vincent Tucker, directorul Logitech Gaming. ” G320 este special conceput pentru MOBA-uri combinand confortul si durabilitatea cu cele mai noi tehnologii aflate pe piata. A trecut cu brio prin toate testele rigurozitatii jucatorilor si datorita tehnologiilor noi poti da click-uri mult mai rapid, lucru care este critic, dat fiind ca o victorie sau o infrangere se poate determina in milisecunde.”

Logitech G302 contine tehnologia Logitech Delta Zero, care combina design-ul lentilei, geometrie iluminarii suprafetei pe care se misca si algoritmi pentru a oferi o precizie on-screen exact asa cum „dicteaza” mana.

poza1„Este foarte usor si receptiv, butoanele sunt rapide si se simt extraordinar, de asemenea tracking-ul este impecabil” A declarat WildTurtle de la TeamSoloMid. „G302-le este exact ce aveam nevoie sa-mi ajut echipa sa castige.”.

Mouse-ul este conceput pentru jucatorii care au nevoie de click-uri foarte rapide si mega-responsive, dat fiind ca ele sunt capabile sa inregistreze 5 click-uri pe secunda, asigurand-ti rapiditatea atunci cand tragi cu pistolul in diferite jocuri, sau cand vrei sa ai un movement impresionant in MOBA-uri. Evident, acest aspect poate sa fie exact factorul care face diferenta intre a castiga si a pierde.

poza4Logitech G302 are 6 butoane programabile si din fericire pentru comunitate, Logitech asculta de fiecare data de noi. Asadar, butonul de pe lateral intalnit la G402 si G502 a disparut, acum totul este perfect si mouse-ul arata impecabil. El are, de asemenea, un design exceptional si durabil si este si foarte usor. Teoretic rezista la 20 de milioane de click-uri, adica ar rezista perfect la un gamer care se joaca 15 ore pe zi timp de 2 ani.

Logitech G302 va fi disponibil incepand cu luna noiembrie 2014 si el este asteptat la pretul de 49.99€.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.