Astăzi Logitech au anunţat cel mai nou membru al liniei de periferice „G”, linie care ţinteşte segmentul gamerilor şi al entuziaştilor. Această lansare este una specială pentru atât Logitech cât şi pentru noi, gamerii, deoarece este prima tastatură mecanică lansată de Logitech după mulţi ani – G710+.

 Logitech G710+ menţine layout-ul tradiţional al tasturilor precedente din serie. Pe lângă clasicul buton de tip „scroll” pentru volum, butonul care dezactivează tasta „Windows” şi bancul de butoane care permit crearea de macro-uri (18 la număr) avem şi două aspecte care o diferenţiază de restul tastaturilor. În sensul bun.

În primul rând avem parte de taste mecanice care au o cursă de doar 4mm şi care răspund la o apăsare de doar 45grame. Aceste două lucruri se traduc printr-un răspuns rapid la apăsare. Chiar dacă e mecanică să nu credeţi că va fi şi zgomotoasă. Logitech spun că sub fiecare tastă există un inel din cauciuc care reduce zgomotul produs.

În cel de-al doilea rând avem un al sistem de iluminare al tastelor. Iluminarea poate fi ajustată în patru trepte, iar tastele WASD şi săgeţile pot fi luminate în mod diferit faţă de restul tastaturii.

După cum spuneam puteţi crea un număr maxim de 18 macro-uri.

Logitech G710+  va fi disponibilă începând cu luna noiembrie a acestui an la un preţ recomandat de 150Euro.

Iată şi un filmuleţ de prezentare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.