V-aţi săturat să tot rămâneţi fără baterii la mausul fără fir în mijlocul unei sesiuni de gaming? Logitech vă vine în întâmpinare cu noul G602, un maus optic fără fir creat special pentru gamerii care vor performanţă şi anduranţă în acelaşi timp. Simultan, Logitech au lansat în sfârşit si o gamă de mouse pad-uri.

Logitech G700s este la ora actuală cel mai performant maus fără fir din gama oferită de Logitech. Iată că utilizatorii care şi-au dorit un model nou de maus fără fir ceva mai accesibil, dar totuşi adecvat pentru gaming s-a materializat sub forma noului G602. Forma acestui maus arată ca o combinaţie între G500s şi G700s. Sunt oferite 11 butoane configurabile, cu switch-uri mecanice garantate pentru 20 milioane de click-uri. Interiorul mausului adăposteşte un senzor optic cu o rezoluţie de 2500DPI şi un polling rate de 500Hz dotat cu tehnologia Delta Zero pentru creşterea preciziei, deci va fi apreciat mai degrabă de utilizatorii care preferă senzitivitatea scăzută.

LogitechG6021 LogitechG6022 LogitechG6023

Adevărata inovaţie adusă de G602 are legătura mai mult cu durata de viaţă a bateriilor decât cu performanţa senzorului însă, iar aici Logitech specifică o autonomie incredibilă folosind două baterii AA, de până la 250 ore în modul Performance (pentru jocuri) şi respectiv până la 1400 ore în modul Endurance (recomandabil în afara jocurilor). Trecerea între cele două moduri se face manual, folosind switch-ul de lângă rotiţa de scroll. Puteţi să vă daţi seama imediat în ce mod funcţionează mausul datorită LED-ului poziţionat între rotiţa de scroll şi switch. Sunt prezente şi tradiţionalele butoane pentru schimbarea DPI-ului. Folosirea senzorului optic este probabil motivul principal pentru care Logitech au reuşit să ofere o autonomie atât de impresionantă. Este de menţionat şi faptul că, spre deosebire de G700s, G602 funcţionează numai cu baterii AA (sau acumulatori, în cazul în care aveţi aşa ceva) şi nu poate să fie conectat la PC prin intermediul unui cablu USB.

Preţul recomandat de Logitech pentru G602 este de 79.99 Euro, identic cu modelul G600 comercializat la ora actuală.

LogitechG6024 LogitechG6025 LogitechG6026

După cum am menţionat la începutul acestei ştiri, Logitech au lansat în sfârşit şi primele versiuni proprii de mouse pad. Primul dintre cele două modele lansate este G440 Hard Gaming Mouse Pad şi se adresează utilizatorilor care folosesc mauşi cu senzitivitate ridicată. G440 oferă o suprafaţă rigidă, construită dintr-un strat de polipropilenă deasupra unuia din polimer cu duritate ridicată. Cel de-al treilea strat este din cauciuc natural şi asigură aderenţa mouse pad-ului la suprafaţa pe care este aşezat. Grosimea totală a celor trei straturi este de 3mm. Preţul recomandat de Logitech pentru G440 este de 29.99 Euro.

Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad foloseşte un material textil tratat la o temperatură de 200 grade Celsius. Suprafaţa opune rezistenţă moderată la mişcarea mausului pentru a spori precizia mişcărilor şi este ideală pentru utilizatorii care preferă mauşi cu senzitivitate scăzută. Logitech specifică o grosime de doar 1mm pentru G240 şi dimensiuni identice cu ale lui G440, anume 340mm x 240mm. Ambele pad-uri beneficiază de o garanţie de trei ani. Preţul recomandat de Logitech pentru G240 este de 19.99 Euro.

LogitechG240

Mai jos aveţi un clip despre Logitech G602:

http://www.youtube.com/watch?v=gTTmQ7C0-U0

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.