Deşi au fost anunţate acum mai bine de două luni, perifericele din seria G Logitech îşi fac intrarea oficial pe piaţa din România abia acum şi nu în formaţie completă. Din numărul total de 14 periferice noi, Logitech lansează oficial în România doar mauşii G100S şi G400S.

Logitech G400s 3Despre G400S nu are sens să vă povestesc întrucât puteţi citi review-ul nostru aici. Totuşi, vreau doar să precizez că preţul recomandat de către Logitech pentru acest mouse este de 249 Lei. Ştiu că l-aţi văzut la preţuri bombastice de 300 Lei la PC Garage şi de aceea vă recomand să daţi o tură şi prin magazinele offline peste o saptămâna, căci de obicei acestea îşi fixează preţurile foarte aproape de cele recomandate de către Logitech.

 

Logitech G100sLogitech G100S este tot un mouse optic, însă se adresează, conform producătorului, jucătorilor de RTS şi MOBA. G100S este urmaşul lui G100 şi al cunoscutului G1 şi se arată a fi un mouse extrem de interesant datorită preţului relativ mic. G100S poate fi achiziţionat la aproximativ 179 Lei. Similar lui G400S şi G100S dispune de tehnologia Delta Zero al cărei rol noi nu am reuşit să îl descoperim. Rezoluţia maximă este de 2500 DPI şi vom afla în review-ul nostru dacă are sau nu prediction.

 

Update: PC Garage a scazut pretul la 269 Lei în urmă cu câteva minute. Go grab it. E mai ieftin decât la GamingGear.ro

Update 2: Logitech au trimis o rectificare prin care anunţă că preţul recomandat este de fapt 269 Lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.