Logitech lanseaza boxele Z213, un nou sistem audio multimedia 2.1 cu doua boxe si un subwoofer dedicat. Sistemul ofera un bass puternic ce aduce la viata orice muzica, film sau joc.

Alaturi de designul compact, boxele Logitech multimedia Z213, pot lucra cu o mare varietate de dispozitive audio, incluzand computerele Windows si Mac OS, tablete, smartphone-uri si MP3 playere. Sistemul audio dispune de un subwoofer down-firing, cu un driver de patru inchi care asigura bass-ul si te face sa simti beat-ul melodiilor preferate, si un buton in spatele subwooferului ce iti permite sa ajustezi nivelul bass-ului fara prea mare efort. Un controller cu fir permite pornirea si oprirea sistemului precum si ajustarea volumului. Pentru utilizatorii care doresc sa asculte muzica in intimitate, acestia pot conecta castile stereo in jack-ul compatibil de 3.5 mm, care este integrat controller-ului.

“Boxele Logitech multimedia Z213 sunt potrivite pentru oamenii care isi doresc calitate audio fara costuri ridicate”, a declarant Alexandru Mazilu, country manager pentru Romania si Bulgaria in cadrul Logitech. “Cu acest sistem 2.1, utilizatorii dispun de un aranjament ce nu compromite spatiul de pe birou sau din camera de lucru.”

Sistemul multimedia Logitech Z213 este compatibil si cu adaptorul audio Logitech Bluetooth. Prin simpla conectare a adaptorului la sistemul de boxe, utilizatorii se pot bucura de muzica de la orice dispozitiv ce foloseste Bluetooth.

Sistemul multimedia Logitech Z213 va fi disponibil in Europa incepand cu luna iunie a acestui an, la un pret recomandat de 29,99 Euro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.