Anul trecut, prin octombrie, anunţam că Logitech va lansa urmaşul lui G11 sub numele de G110. După luptă şi corvoadă, iată că este disponibilă şi în magazinele de la noi, la un preţ mai mult decât rezonabil.

Logitech G110 este un produs ce se integrează perfect în setup-ul unui gamer şi chiar al unui utilizator obişnuit cu pretenţii de ergonomie şi funcţionalitate.

Pe scurt, G110 este frăţiorul mai mic şi mai ieftin al lui G19 dar care poartă stindardul calităţii Logitech cu mândrie. G110 integrează nu mai puţin de 12 de taste programabile (ce pot memora până la 36 de macro-uri), un sistem de iluminare a tastelor în două culori – albastru şi roşu, pentru fiecare profil şi bineînţeles sistemul „game recognition” cu care ne-a obişnuit Logitech la fiecare produs destinat segmentului de gaming.

Alte caracteristici foarte utile sunt înregistrarea macro-urilor „on the fly”, în timpul jocului, modul „gaming” care dezactivează tastele „windows” şi „context menu” şi să nu uităm porturile USB 2.0 şi jack-urile pentru căşti.

Logitech G110 va fi disponibilă începând cu luna aceasta la toţi partenerii Logitech la un preţ de 339 RON.

 

Logitech G110 Logitech G110 Logitech G110

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.