Iată că a sosit timpul ca Logitech să ne aducă un urmaș pentru Logitech Illuminated Keyboard, lansată acum aproape 3 ani, iar acesta vine sub forma lui Logitech Illuminated Keyboard K800. Ce știe aceasta să facă?

În primul rând, tastatura a primit un redesign – atât tastele cât și tastatura în sine au un aspect mai rotund față de vechea Illuminated Keyboard, care era alcătuită doar din unghiuri drepte.

În al doilea rând, tastele sunt cel puțin la fel de silențioase ca și vechea tastatură, singura tastă care se poate auzi fiind tasta space.

În al treilea rând, tastatura K800 este wireless și se folosește de Logitech Unifying, pentru a ne scuti din a ne ocupa toate porturile USB cu dongle-uri și receivere.

În al patrulea și ultimul rând, senzorii de lumină se activează doar când vrem să folosim tastatura (folosind senzori de proximitate) iar intensitatea backlight-ului se va modifica în funcție de lumina din cameră. Acestea pentru a economisi din baterie, care –ne spun Logitech- ar ține în jur de 10 zile; din fericire însă, tastatura se poate folosi și conectată prin cablul MicroUSB, care servește și pentru a încărca tastatura.

Tastatura este disponibilă imediat la un preț de aproximativ 460 lei.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.