Maguay, unul dintre producatorii romani de PC-uri, servere si storage, a lansat in cadrul evenimentului F5, noua sa gama de PC-uri.

Evenimentul F5 a avut loc ieri, 9 iunie 2016, si a fost prilejul cu care Maguay si-a lansat noua serie de PC-uri, avand ca target atat gameri cat si persoane care folosesc PC-ul pentru editare, hosting, etc.

Iata ceea ce acestia au adus pe piata din Romania:

Maguay GamePower AiO

  • PC de tip All-in-One care urmareste esantionul de cumparatori din randul gamerilor.
  • Dispune de un ecran curbat de 34″, avand rezoltia de 3440×1440.
  • Ofera un duo perfect: Nvidia GeForce GTX 1080, ca placa video, alaturi de procesorul Intel Core i7 6700k.
  • Placa de baza este in format miniITX, si ofera loc de upgrade-uri pe viitor.

Maguay GamePower X99

  • Poate fi configurat la cumparare, deoarece puteti opta pentru un procesor Intel din gama Extreme cu nucleu Broadwell-E, cu 6, 8, sau 10 nuclee, ce soseste cu sistem de racire pe lichid.
  • Puteti opta pentru GTX 1080 ca placa video in in configuratie single sau SLI.
  • Platforma este X99, lasand loc pentru upgrade de pana la 128GB RAM DDR4.

Maguay MyWay X1704md

  • Un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor si placa video de desktop, cu un pret extrem de competitiv pentru categoria sa de produs.

Maguay PowerStation X1 si X2

  • Intr-adevar, statii de lucru dotate cu procesoare Intel Xeon E3 sau E5. Acestea au fost prezentate ca solutii complete, impreuna cu monitoarele profesionale EIZO ColorEdge si ASUS ProArt, precum si cu perifericele specializate, de control spatial, 3Dconnexion.

„Maguay, in calitate de Intel Technology Provider Platinum, a integrat intotdeauna cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastra. Produsele Maguay nu au fost niciodata definite doar ca sisteme hardware asamblate din componente ci ca solutii complete, testate si certificate impreuna cu specialistii nostri. Cei 24 ani de experienta ai companiei Maguay si cei 16 ani de parteneriat cu Intel s-au fructificat, de-a lungul timpului in importante proiecte realizate impreuna. De asemenea, Intel a acordat companiei Maguay, in cadrul evenimentului international CeBIT 2012, premiul special pentru contributia remarcabila adusain educarea clientilor in utilizarea tehnologiilor de server Intel”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.