Faimosul simulator de viata subterana ruseasca in timpul iernii post-apocaliptice revine intr-o forma noua pentru toti si toate!

Metro: Redux este o reimaginare in HD al popularului FPS Metro 2033 ce a fost reactualizat cu engine-ul imbunatatit din Last Light. De-asemenea, colectia va include si Metro: Last Light ce va veni inclusa in acelasi pachet cu TOATE DLC-urile lansate, inclusiv adaugirea unor mici imbunatatiri preluate din 2033, precum verificarea ceasului/inventarului.

Ambele jocuri vor rula pe consolele next gen in 60fps cu rezolutia de 1080p pentru PS4 si cea de 900p pentru Xbox One. Evident, PC-ul este ultimul la coada, el ruland in 240p pentru cei cu calculatoare de acum 8 ani. Glumesc, PC-ul va rula in ce rezolutie vrea el, in cate fps-uri ii convine, daca nu cumva developerul respectiv este inapt in a porta un joc restrictionat de un hardware inutil precum cel al consoLELor. Aaaanyway!

Pe scurt, ambele jocuri sub forma Metro: Redux pot fi achizitionate separat (29.99 EUR) sau impreuna (49.99 EUR) pentru PC, Xbox One si Playstation 4 candva in timpul verii a acestui an. Trailerul de mai jos va explica tot ce trebuie sa stiti.

http://www.youtube.com/watch?v=SNLB6_n2kx4

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.