Ah uite, un alt RPG care sa te lase sa-ti personalizezi arsenalul dupa bunul plac! Ce convenabil este acest Middle Earth: Shadow of Mordor!

Mecanica va lucra in modul urmator:

Pui ochii pe un capitan orcesc, il omori, iei o runa pe care o poti aplica pe una din cele trei arme (cutit, sabie sau arc) ca sa poti primi bonus-uri de combat unice. Modul in care iti vei ucide inamicii va influenta efectul runei pe care o vei gasi, asa ca exista o oarescare incurajare sa iti planifici atacurile inainte sa le executi. 

Anumite rune vor avea efecte mai puternice, insa modul in care le poti debloca este unul relativ unic: prin puterile sale, Talion poate controla creaturile orcesti, iar deblocarea runelor epice se face prin a controla un capitan orcesc, trimitand-ul pe acesta la un Orc Warchief pentru a ii trimite o provocare din partea protagonistului. Dupa infrangerea acelui Orc Warchief, Talion va debloca o runa epica cu fel si fel de puteri fantasmagorice.

Middle Earth: Shadow of Mordor este epopeea unui ranger pe nume Talion, readus la viata de catre un spirit misterios. Povestea va fi considerata canon, caci aceasta este plasata intre actiunea evenimentelor din Hobbitul si Stapanul Inelelor.

Problema pe care acest sistem o poate prezenta este repetitia, insa vom vedea daca acest sistem de personalizare al armelor este un grind plictisitor sau o componenta distractiva pe data de 8 Octombrie a acestu an cand jocul va fi lansat pentru PC, Playstation 4, Xbox One, Playstation 3 si Xbox360.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.