Sunt enorm de excitat cand vad asemenea stiri si se pare ca inca mai exista o raza de lumina pentru generatia actuala de jocuri! Middle Earth: Shadow of Mordor are talent de aratat, mai ceva ca line-up de la clubul Million Dollar$.

Hei oameni buni! Stiati ca actorul de voce si muzicianul boem Troy Baker (cunoscut pentru rolurile sale cutremuratoare, dar cumva familiare din cele 100000 de jocuri si anime-uri in care si-a imprumutat vocea) il va reprezenta pe noul protagonist „canonic” al noului joc bazat pe universul Middle Earth (Lord of the Rings)?

Exact!

Pe langa acest actor minunat (ce detine un repertoriu de voci impresionant care variaza intre Protagonist Dur A, pana la Protagonist Edgy B) vom mai auzi si vocile lui Nolan North, (cunoscut pentru rolul sau iconic din DoTA2, adica Ogre Magi), Liam O’Brien sau vocea actritei Laura Bailey.

Coloana sonora va fi compusa de catre Garry Schyman, cunoscut pentru munca sa din seria Bioshock.

Acest line-up de vedete imi confirma faptul ca-i usor sa mulgi talent de la voice actors care mor de foame la coltul strazii. Nu stiu ce ziceti voi, dar fara sa glumesc va spun ca as cam vrea sa fiu Troy Baker in acest moment.

Pamantul din Mijloc: Umbra Mordor-ului va fi lansat pe platformele Calculator, StatiaDeJoaca4 si 3, CutiaX Unu si 360, pe data de 7 Octombrie a acestui an.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.