PAX East sau mai bine zis convenţia organizată de publicaţia Penny Arcade este locul unde gamerul se aşteaptă la câteva dezvăluiri. Şi ce dezvăluire vrea Ubisoft să facă…

Might and Magic, RPG-ul bazat pe acelaşi univers ca şi în jocurile Heroes se întoarce cu cel de-al 10-lea capitol pregătit pentru a fi dezvăluit în toiul convenţiei PAX East. Pentru cei mai veterani, Might and Magic a fost sursa de distracţie şi implicit, nopţi albe. Pentru cei care nu ştiu despre ce vorbesc, Might and Magic este printre primele FPS RPG-uri produsă de defunctul studio 3DO. Seria are la centură câteva jocuri bune (Might and Magic III sau VI) şi câteva nu foarte bune (Might and Magic VIII sau IX). Ca să dăm un exemplu mai recent, jocul Legend of Grimrock este un FPS RPG care merge pe acelaşi drum pe care a merge şi seria Might and Magic.

Pentru moment, Ubisoft a lansat următoarea imagine pe contul lor de Twitter, lăsând mulţi dintre fanii seriei cu bale la gură în anticipare pentru o mega dezvăluire…..cel puţin aşa sperăm.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.