Mionix, producatorul suedez de periferice de gaming a anuntat de curand noul headset stereo pentru gaming Nash 20.

„În construirea noului nostru produs, Nash 20, am vrut sa facem combinatia perfecta dintre confort, design si sunet intr-un singur produs si suntem foarte increzatori ca ne-am atins acest scop”, spune Peter Nygren, CEO la Mionix.

Denumirea headset-ului provine din zodiacul sagetatorului, anume a treia cea mai mare stea din aceasta constelatie. Sensul cuvantului(NASH), conform mitologiei arabe este un varf de sageata. Nash este un nume potrivit pentru un headset de gaming cu o acuratete ridicata si redare fidela.

Mionix Nash20Elementele distinctive din constructia castilor sunt cupele adjustabile care au la baza spuma cu memorie. Acestea din urma reprezinta un avantaj major in timpul sesiunilor de gaming indelungate. Dezactivarea microfonul se face prin alinierea sa cu headband-ul, iar volumul poate fi ajustat cu ajutorul rotitei situate pe headband.

NASH 20 au o incinta acustica semi inchisa conceputa special pentru difuzoarele de 50 mm folosite. Mionix Nash20Acestea au fost concepute pentru redarea sunetelor pe frecvente medii si inalte, sau cu alte cuvinte putem spune ca au fost optimizate pentru gaming. Conexiunea castilor la calculatorul se face cu ajutorul celor doua jack-uri placate cu aur de 3.5mm. Lungimea cablului este de 2m, cablul fiind matisat.

Castile vor fi disponibile pe 15 martie, la pretul de 109.99 euro. Alaturi de casti primiti si un sticket cu Mionix precum si un Quick Installation Guide si o garantie de 2 ani a produsului.

Mionix Nash20

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.