Astazi, Mionix au lansat mouse-ul Avior, un mouse facut in colaborare cu SK Gaming. Cele doua companii au lucrat timp de un an pentru a lansa mouse-ul facut de gameri pentru gameri, Avior.

Daca cei de la Logitech au anuntat un mouse cu 12.000 de DPI, Mionix lanseaza unul cu doar 7000. Ce este nou la acest mouse este ca iti poti seta DPI-ul incepand cu 50, din 50 in 50 pana la 7000. Nu am mai avut un mouse in mana pana acum la care iti puteai seta 50 DPI  insa sunt tare curios cum se misca Avior-ul.

mionix2Mionix Avior SK este un mouse premium ambidextru cu 9 butoane programabile, care are un procesor de 32bit ARM. De asemenea mouse-ul are 128k memorie pentru macro-uri si setari, precum si doua led-uri customizabile in „doar” 16.8 milioane de culori. Mouse-ul are 100g fara cablu si 146g cu cablu, mouse-ul are o greutate foarte mica.

Design-ul mouse-ului este pur si simplu ireal de perfect, cele doua culori sunt imbinate perfect si mouse-ul arata foarte profesional. Sa vedem daca vom putea sa ii facem si un review deoarece I am pretty excited.

S.Q.A.T este o tehnologie pe care o are Mionix Avior SK, ce inseamna S.Q.A.T ? Surface Quality Analizyer Tool sau pe scurt analizeaza calitatea suprafetei pe care sta mouse-ul (mousepad-ul/biroul intr-un caz nefericit).

Mionix Avior SK este disponibil la pretul de 79.99 euro, il puteti achizitiona de aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.