Pe 18 mai, la Viena, Noctua a dezvaluit doua modele noi de coolere, NH-D15S si NH-C14S, ambele single fan, care vin sa inlocuiasca modelele NH-D15, respectiv NH-C14, acestea din urma avand cate doua ventilatoare de 140mm. Producatorul sustine ca utilizatorii interesati (si cu suficient spatiu in carcasa) vor putea adauga un ventilator de 120mm sau rotund, de 140mm, pe partea din fata, in cazul modelului NH-D15S.

Ambele sunt construite cu o dispunere asimetrica pentru a diminua blocarea slot-ului PCIe de sus si producatorul garanteaza compatibilitatea acestora cu module de memorie de pana la 65mm inaltime.

Modelul NH-C14S poate fi instalat in modul Low Profile (cu ventilatorul dedesubt), situatie in care ar fi compatibil cu majoritatea carcaselor HTPC, sau in modul High Clearance (cu ventilatorul deasupra), configuratie in care ar fi compatibil cu module de memorie de pana la 70mm inaltime.

Atat NH-D15S, cat si NH-C14S vin dotate cu sistemul de montare multi-socket SecuFirm2™, pasta termoconductoare NT-H1 si 6 ani garantie. Pretul recomandat de Noctua va fi de 75 de euro pentru NH-C14S si 80 de euro pentru NH-D15S. Noi, fiind in Romania, putem adauga linistiti inca aproximativ o treime la preturile respective.

 

NH-C14S   NH-D15S

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.