Daca v-aţi cumpăratTotal War: Rome II, ar trebui să ştiţi că producătorul Creative Assembly vă oferă gratuit DLC-ul Nomadic Tribes Culture Pack în încercarea de a mai drege busuiocul după eşecul de la lansare. Bug-uri încă mai există, însă nu e nimic rău în a oferi conţinut suplimentar gratuit.

Tot ce trebuie să faceţi ca să intraţi în posesia DLC-ului este să aveţi jocul activat pe contul de Steam (sau să-l cumpăraţi şi să-l activaţi pe Steam în timp util), să intraţi pe pagina DLC-ului Nomadic Tribes Culture Pack de pe aplicaţia Steam şi să-l luaţi de acolo. Odată luat DLC-ul rămâne al vostru pentru totdeauna, însă trebuie să faceţi asta înainte de 29 octombrie.

fbr2tw

Noul DLC introduce în lista de facţiuni jucabile Roxolanii, Scitia Regală şi Masageţii. Cu toţii se trag din neamul sciţilor şi beneficiază de trupe foarte bune de cavalerie, de la arcaşi călare la cavalerie grea. În cazul în care nu reuşiti să puneţi mâna pe acest DLC înainte de 29 octombrie, va trebui să daţi 7,49 Euro pe el.

Spor la cucerit!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.