La toate jocurile lor, Blizzard ne-au obisnuit cu update-uri substantiale. Dar parca expansiunile din Hearthstone au cea mai mare „greutate”.

Nu de alta, dar 132 de carti noi pentru un joc ca Hearthstone poate insemna foarte mult, intrucat jucatorii isi vor schimba in proportie destul de mare deck-urile. Daca schimba o carte, apoi nu le mai iese un combo cu restul de 2-3 din deck, asa ca trebuie sa le schimbe si pe acelea. De aici vine diversitatea jocului.

Mean Streets of Gadgetzan este a patra expansiune pentru Hearthstone. Mike Morhaime, CEO si cofondator la Blizzard Entertainment a declarat: „Cu Mean Streets of Gadgetzan, introducem noi mecanici pentru a da constructorilor de pachete noi cai de juca Hearthstone. Va fi interesant sa vedem cum cele trei mafii se raspandesc prin Gadgetzan, cu playerii alegand sa fie de partea celor de la Grimy Goons, Kabal sau Jade Lotus.”

Cele trei familii mafiote mentionate de Morhaime sunt core-ul acestei expansiuni, pe baza acestora fiind create multe din noile carti. Mai jos aveti un trailer:

Similar Articles

One thought on “Noua expansiune pentru Hearthstone: Mean Streets of Gadgetzan

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.