Noul proiect de la Blizzard a fost dezvaluit, iar spre marea surprindere a tuturor fanilor, avem o ide cu care compania nu a mai cochetat pana acum.

Overwatch este ramasita proiectului Titan (anulat dupa aproape 7 ani de development), insa nu stiu ce spuneti voi, dar am ramas uimit la ideea jocului. Jocul este un team based first person/third person shooter cu elemente preluate din alte jocuri precum Team Fortress 2/Unreal Tournament unde tu vei lupta alaturi si impreuna cu alti jucatori pentru a tine obiective pe anumite harti.

Stilul artistic al jocului este si el inspirat din animatii Pixar, fiind plin de culoare, personaje quirky cu personalitati si indeletniciri diferite. Jeff Kaplan, game designer-ul jocului (inclusiv si cel al legendarului MMO World of Warcraft) ne explica cum ca acest proiect este o noua incercare a companiei Blizzard de a patrunde piata shooterelor si astfel jocul va fi prezentat intr-o forma cat mai accesibila pentru toate varstele.

Personal, nu sunt adeptul unui astfel de joc venind din partea unei companii ca Blizzard, insa inteleg motivele pentru care s-ar dezvolta asa ceva. E o industrie din care trebuie sa faci un ban pentru a supravietui, so deal with it!

Overwatch va fi disponibil pe PC candva in viitor, insa Blizzard deja a anuntat faza de Closed BETA ce va incepe chiar anul viitor, ceea ce inseamna ca lansarea jocului probabil ca va lua loc in 2016, maxim 2017. De asemenea, noi speculam ca jocul ar fi lansat sub o forma Free to Play, insa Blizzard a refuzat sa ofere detalii despre asa ceva. Va vom tine la curent cu alte noutati!

Pana atunci, vizionati trailerele de mai jos pentru a va face o idee. 

http://www.youtube.com/watch?v=FqnKB22pOC0

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.