SAPPHIRE, producator de placi video AMD only, ne pregateste pentru generatia noua de jocuri video cu un nou model bazat pe seria AMD Radeon R9 series.

Bazat pe arhitectura AMD GCN (Graphics Core Next), noul model de placa video marca Sapphire, numit SAPPHIRE R9 290X Vapor-X Overclock Edition, va include 8GB GDDR5 VRAM la frecvente de 1375MHz (fiind 5.5GB/s real) cu clock-uri pentru nucleu de 1030 MHz.

Asta inseamna ca pentru prima oara puteti sa va bucurati de un framerate stabil in jocuri gurmande dupa VRAM precum Call of Duty: Advanced Warfare (al carui review il puteti citi AICI) si alte titluri anticipate ca The Witcher 3: Wild Hunt, Star Citizen, Assassin’s Creed: Unity sau GTA V.

sapphire8gbvram

Modelul SAPPHIRE R9 290X Vapor-X Overclock Edition va include si noul cooler Vapor-X compus din 5 conducte de racire cu 3 ventilatoare. Aceasta tehnologie ofera temperaturi reduse cu 5 – 10 grade pentru a va oferi ocazia de a stoarce cat mai mult din performanta jocului dorit.

De asemenea, Vapor-X ofera un control digital al energiei si o sectiune Aero10 VRM cu 10 faze de alimentare, tehnologie Direct-FET pentru GPU, memorie si circuitul de alimentare. Modelul este echipat cu Dual BIOS, Intelligent Fan Control, configuratie de iesiri Dual DVI-D, High speed HDMI 1.4a si Display Port 1.2, ceea ce inseamna ca aceasta frumusete este 4K support ready.

Modelul va fi disponibil in curand in magazine, so keep an eye out!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.