GTX 970M si 980M. Nu stiu ce ti-ai putea dori mai mult de atat intr-un laptop. Sunt, practic cele mai bune solutii single-GPU pentru notebook-uri.

Dupa succesul stream-ului GAME24, unde Nvidia au lansat noua arhitectura grafica Maxwell, vin acuma sa ne faca fericiti cu 2 GPU-uri care te vor da pe spate: GeForce GTX 970M si GTX 980M. Cu aceste doua GPU-uri te bucuri de calitate superioare grafica chiar si pe un display standard 1080p, chiar daca Maxwell DSR (Dynamic Super Resolution) te lasa sa poti juca pe rezolutii 4k si mai mari.

Si toate acestea intr-un notebook.

Pe langa acestea, AA-ul (Anti-Aliasing) pentru laptop-uri vor fi la fel ca si cele pentru desktop-uri. 30% mai multa performanta pentru aceeasi calitate ca si MFAA (Multi-Frame Anti-Aliasing). Ele mai suporta si VXGI (Voxel Global Illumination) pentru luminiile difuze, speculare si reflectiile.

Toate acestea, performanta si eficienta, fac din Maxwell cea mai performanta arhitectura GPU si mai ales cea mai eficienta ceea ce chiar era nevoie pe segmentul notebook.

Mai multe detalii despre tehnologiile folosite in noua arhitectura puteti citi in review-ul nostru al GPU-ului GTX 980.

Ce perioada buna sa fi gamer si sa ai bani.

Noile GPU-uri au fost deja integrate de catre Asus in ROG G751 si MSI in seria GT si GS(GT72, GS70 si GS60)

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.