NZXT Snowblind este un proiect al celor de la NZXT prin care au introdus ca sidepanel pentru un model de carcasa un ecran LCD transparent. Mai exact, acest proiect a fost pun in practica pe modelele NZXT Noctis 450. Acest proiect a fost prezentat acum 6 luni de NZXT, dar nu era asa de avansat. Acum, Proiectul NZXT Snowblind vine cu urmatoarele aditii pentru sidepanel-ul carcasei:

  • Display pentru ora, ziua curenta si data
  • Load CPU, dupa cum vedeti in poza, dar se vor putea dispune si alte statistici
  • Posibilitatea de a dispune imagini in zona centrala (in cazul de fata avem logo-ul Intel si iBuyPower)
  • Elemente grafice colorate

Pentru a vedea intocmai cum functioneaza panel-ul, puteti viziona un GIF mai jos. Practic, sidepanel-ul functioneaza ca un al doilea monitor, fiind necesara conectarea lui la placa video printr-un cablu HDMI. Problema e ca se poate folosi doar pe carcase cu fundal alb, si mai bine, cu iluminare alba in interior, deoarece culorile pot fi aproape oricare in afara de culoarea alba, care ar fi dispusa ca transparenta.

Costul? Doar $250, cu tot cu carcasa. Daca cei de la NZXT si iBuyPower vor da frau liber desginerilor din comunitatea de gaming sa creeze grafici si profile pe care altii sa le poata downloada, ne putem astepta la niste opere de arta pe sidepanel-urile celor care vor detine acest model.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.