Si cand toti ne bucuram de open BETA-ul Overwatch, iata ca azi se va inchide. Dar ia stai…

Se pare ca developerii de la Blizzard au apreciat atat de mult „milioanele” de jucatori care au jucat BETA-ul Overwatch, incat ne fac cadou inca o zi de distractie pe shooterul cu influente specifice MOBA, care a uimit lumea eSports. Si da, Overwatch este un joc realizat ca sa fie jucat competitiv.

BETA-ul trebuia sa se termine astazi, 9 mai, insa a fost prelungit pana pe data de 10 mai. Acest anunt a fost facut pe forumul Blizzard.

Conform developerilor: „Speram ca toata lumea s-a putut bucura de open BETA-ul Overwatch. Noi cu siguranta am facut asta! Ne-a parut bine sa putem juca alaturi de voi pe PC, PS4 si XBOX One. De-a lungul ultimelor saptamani, am avut, de asemenea, oportunitatea de a lua in considerare feedback-ul si parerile voastre, astfel incat sa facem imbunatatiri bazate pe acestea, cat si sa colectam informatii doar prin faptul ca ati jucat. Suntem foarte recunoscatori, si ca sa va spunem ‘multumim’ pentru tot, vom extinde BETA-ul cu o zi”

Convertind ora oferita de Blizzard in format Pacific Daylight Time, am dedus ca BETA-ul se va inchide pe 10 mai la ora 19:00 ora Romaniei. Deci inca aveti timp sa jucati cu prietenii!

Overwatch costa 40 de euro in varianta standard pentru PC si va fi scos pe piata in data de 24 mai anul acesta. In caz ca nu l-ati jucat, si inainte de a downloada jocul vreti sa va faceti o idee despre el, va las cu un gameplay trailer mai jos. Enjoy!

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.