Ne dati ori nu ne dati skin-urile noi din Overwatch care costa 3000 in-game currency? Noul update din Overwatch e live.

 

De la Summer Game incoace nu am mai vazut noi skin-uri in Overwatch, asa ca stiam ca urmatorul update cu content va veni ori de Halloween, ori de Craciun. Craciunul era insa prea departe, asa ca ideea de Halloween content era mult mai plauzibila, si uita ca s-a si infaptuit.

Junkeinstein’s Revenge – Un nou brawl

Si acest brawl nu este asemanator cu cele care au mai fost pana acum. Este primul brawl PvE co-op, care pune 4 eroi in aceeasi echipa (mai exact un Hanzo, o Ana, un McCree si un Soldier 76), care au misiunea de a apara portile de pe harta Eichenwalde de Zomnics, omnicii zombie fabricati de catre Dr. Junkenstein. (Care e Junkrat, desigur). Totusi, treaba nu e asa usoara, mai ales pe dificultatea Hard, intrucat jucatorii se lupta cu Junkenstein insusi, monstrul sau (Roadhog), ajutorul sau (Reaper) si „o vrajitoare misterioasa” (Mercy).

Avand in vedere ca ajutoarele lui Junkenstein isi folosesc ultimatele lor de eroi din jocul vanilla, echipa care apara are deja bete in roate.

22

Nou content estetic

In primul rand veti observa skin-urile pentru ajutoarele lui Junkenstein mentionate mai sus si unul pentru Junkenstein insusi. Da, arata bine, dar ideea e ca pot fi cumparate doar pe parcursul acestui eveniment de Halloween, costa 3000 in-game currency ca skin-uri legendare, in loc de pretul default de 1000, sau mai pot fi obtinut in noile lootbox-uri.

De asemenea, mai avem si noi voice line-uri, spray-uri, emote-uri si intro-uri de POTG.

Harti editate

Unele harti, precum Route 66, au fost reamenajate cu decoratiuni de Halloween.

Acest eveniment mai e disponibil pana pe 1 noiembrie. Farmati skin-urile, pentru ca sunt exclusive si cel mai probabil vor fi unice.

http://www.youtube.com/watch?v=qpMVhnhC2TY

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.