Overwatch va fi gratuit intre 18-21 noiembrie

Written by  // 10 November 2016 //
(2 votes)
  Overwatch va fi gratuit intre 18-21 noiembrie
  Nu ai avut sansa sa joci Overwatch in open beta sau la un prieten? Blizzard iti da sansa sa incerci jocul timp de 4 zile!

   

  Jocul full va fi disponibil pentru toti jucatorii, fie ei pe PC, PS4 sau Xbox One. 22 de eroi si 13 harti pot fi jucate intr-o varietate de moduri. Este practic un trial (intrucat jocul nu va ramane in library dupa aceasta perioada), dar cu content-ul complet al jocului.

  Ai sansa sa cresti in level si sa dobandesti content-ul, precum skin-uri, spray-uri, icon-uri, etc., iar in cazul in care la finalul celor 4 zile te-ai convins sa il cumperi, tot progresul iti va fi mentinut pe cont. Aceasta oferta vine imediat dupa patch-ul care o va aduce si pe Sombra, noul erou, in joc, dupa ce va fi stat o saptamana si jumatate in Test Region.

  Romanii vor putea juca Overwatch incepand cu 18 noiembrie, ora 21:00. Dar atentie! Dupa ce se termina perioada de gratuitate, jocul nu va ramane in library.

  Last modified on Thursday, 10 November 2016 14:46

  Bolog Paul

  Jucator competitiv de Battlefield 4 si mai nou de Overwatch, imi umplu o parte din timpul liber de-alungul anilor de studiu la Drept cu o doza de IT.

  You are here: HomeNews Overwatch va fi gratuit intre 18-21 noiembrie