Astazi Philips ne face marea introducere a monitorului UltraClear 4k fiind specializat in detaliile si calitatea imaginilor. In cazul in care nu stiati ce inseamna 4k, ea este o rezolutie de patru ori mai mare fata de un monitor Full HD aceasta avand dimensiunile de 3840 x 2160.

Tehnologia Ultra High Definition marcheaza o diferenta remarcabila pentru divertisment si aplicatii, iar modelul Philips 288P6LJEB aduce experienta UHD in birouri si living-uri. In zona de divertisment, utilizatorii pot rula filme, pot juca jocuri, edita fotografii, in viitor asteptandu-se la si mai mult continut TV 4K.

Cu un timp de raspuns mai mic de 1ms, display-ul Philips Ultra HD este unul dintre cele mai rapide monitoare 4K de pe piata, suportand peste 1 miliard de culori.

Display-ul Philips Ultra HD suporta MultiView, tehnologie ce permite utilizatorilor sa conecteze doua dispozitive de streaming simultan: acestia pot lucra documente office generate de pe o tableta conectata, in timp ce vizualizeza stirile de la TV. Cu ajutorul DisplayPort-ului digital 1.2 suporta transferarea datelor la o viteza de pana la 10.8 Gbps. Monitorul beneficiaza si de un port USB 3.0 fiind foarte la indemana utilizatorului.

Pentru a reduce oboseala de la birou sau in-game pe durata lunga, display-ul dispune de functii precum Smart ErgoBase, ce permite utilizatorilor sa ajusteze pozitia monitorului la un nivel ce ofera unghiuri de vizualizare confortabile.

Specificaţii tehnice – Philips 288P6 LJEB 4K UltraClear UHD Display 

LCD panel type, size

TFT LCD

Backlighting technology

W-LED

Panel size

28 inch / 71.1 cm

Optimal resolution

3840 x 2160 @ 60 Hz

Viewing angle

170º (H) / 160º (V), @ C/R > 10

Brightness

300 cd/m²

Display colours

Color support 1.07 billion colors

PIP / PbP

Yes

Connectivity

  • USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 + faster charger
  • Signal Input: VGA (Analog), DVI Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort 2.1, MHL-HDMI (digital, HDCP)
  • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
  • Audio (In/Out): PC audio-in, headphone out

Stand

Tilt: -0.20

Swivel: -/+65

Height adjustment: 150 mm

Pivot: 90°

 

Din pacate pretul acestui monitor inca nu a fost precizat, insa dupa parerea noastra putem spune ca in comparatie cu pretul monitorului Dell cu care am testat Radeon R9 295×2, ne putem astepta la un pret in jur de 5000 RON.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.