Firma autohtonă E-Boda au lansat astăzi tableta lor de top, numită „Supreme XL400QC”. Ca primă impresie, procesorul Quad Core, GPU-ul Multicore și ecranul IPS sar in față, dar lucrurile bune nu se opresc aici.

La o analiză mai amănunțită, aflăm ca procesorul este un ATM7029 Quad Core la 1.2GHz, susținut de 1GB DDR3, 16GB memorie internă pentru stocare, un GPU Multicore, un ecran IPS de 10.1” la rezoluția de 1280×800 și rulând Android 4.1.1.

Tableta de 13mm grosime este construită din aluminiu și plastic și este rezistentă la șocurile și zgârieturile ce pot interveni asupra ei în viața de zi cu zi.

Fiind o tabletă destul de puternică, nu lipsesc redarea de conținut video FullHD, cele mai performante jocuri pentru Android, ecranul capacitiv cu multitouch în 5 puncte, camera frontală de 0.3MP, cea din spate de 2MP, Wi-Fi, port USB (cu posibilitatea de conectare a unui modem 3G) și o baterie de 6600mA. Tableta include suport pentru Flash Player, precum și câteva aplicații preinstalare, din care enumerăm Adobe Reader, Documents to Go și ES File Explorer.

Un alt atu al tabletei este și prețul, care este mic pentru dimensiunile ecranului și performanțelor oferite: 999 lei.

400QC-2 400QC-3

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.