Ashes of the Singularity de la Stardock a nascut foarte multe controverse cu privire la felul in care implementeaza Nvidia sau AMD caracteristicile DX12. Cert este ca Ashes of the Singularity le pune la incercare pe ambele si in urma rezultatelor din benchmark care au aparut acum ceva vreme atat Nvidia, cat si AMD au foerit clarificari cu privire la setulde instructiuni pe care il suporta fiecare dintre cei doi.

Evident, nici AMD si nici Nvidia nu ofera inca suport complet pentru DX12 si daca AMD ofera suport pentru partea care aduce performanta in plus, Nvidia s-au concentrat pe partea de efecte vizuale. Simplu, unu face una si celalalt face cealalta.

Revenind la Ashes of the Singularity, acesta se bucura de titlul „primul joc compatibil DirectX 12” si cu sigurata toti reviewerii hardware vor sari pe el sa il analizeze, la fel ca noi de altfel. Oricum, benchmark-ul va fi actualizat undeva prin noiembrie. asa ca mai bine asteptam.

Asadar, daca aveti Windows 10 si o placa AMD sau Nvidia care ofera suport pentru niscaiva feature-uri din DX12, puteti sa va luati jocul de pe Steam cu early access la 39,99€€.

Ashes Screenshot 01 resize Ashes Screenshot 02 resize

Ashes Screenshot 03 resize Ashes Screenshot 04 resize

Ashes Screenshot 05 resize

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.