PlayStation 5 va costa 500$, iar Digital Edition 400$. Se lanseaza in SUA, Japonia, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelanda si Coreea de Sud pe 12 noiembrie, iar in Europa si restul regiunilor pe 19 noiembrie. Precomenzile vor incepe de azi, conform lui Geoff Keighley:

La evenimentul PlayStation am mai vazut si gameplay pentru Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls, Final Fantasy XVI (exclusiv PS si PC) si CoD: Black Ops Cold War. Dar, cel mai important anunt al serii, unul pentru care tremur si acum, este God of War Ragnarok, care va aparea in 2021.

God of War Ragnarok

Resident Evil Village (8), Oddworld: Soulstorm au primit cate un nou trailer, dar a fost anuntat si Hogwarts: Legacy, un singleplayer open-world RPG setat in anii 1800 din universul Harry Potter. Jocul a fost leakuit in 2018, iar acum am primit oficial si prima zarire.

De asemenea, Horizon: Forbidden West a fost confirmat si pentru PS4, nu doar PS5.

Sony au mai anuntat si PlayStation Plus Collection; un serviciu PS Plus care le permite abonatilor sa iti descarce orice joc, din catalogul pus la dispozitie, pe PS5. Si, dupa cum pare, e unul indeajuns de generos. Cam asta este incercarea Sony de a concura cu Xbox Game Pass:

Iata si titlurile first-party care vor fi disponibile la lansare (exceptand Fortnite), tot din curtoazia lui Geoff (care a zis in loc de Sackboy, Ribits ? ).

Nu prea mai am ce sa trancanesc, asa ca va las sa va uitati la cele mai importante si mai faine trailere, daca cumva le-ati ratat:

Gameplay

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Ultimate Edition include Spider-Man 2018 Remastered)

Demon’s Souls

Final Fantasy XVI

Call of Duty: Black Ops Cold War

Other trailers

Devil May Cry 5 Special Edition

Hogwarts Legacy

Oddworld: Soulstorm

Resident Evil Village

Five Nights At Freddy’s: Security Breach

(da, chiar mai apare un FNAF…)

Similar Articles

One thought on “PS5: pret, data de lansare si God of War Ragnarok anuntat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.