Evenimentul organzat de id Software şi Bethesda Softworks ce sărbătoreşte tot ceea ce înseamnă LAN, PC şi tehnologie în gaming promite să fie şi mai bombastic anul acesta.

Atât de bombastic, încât pun pariu că iară o să stăm cu balele la gură în faţa monitoarelor (sau a scenei pentru cei care chiar vor să meargă acolo), ascultând monologul interminabil al lui John Carmack, pionierul genului FPS şi a primului engine 3D, care cumva a luat o lovitură serioasă excesului de zel din pantaloni în 2011 în August, când pe vremea aia ridica mult în slăvi titlul, RAGE care nu numai că a arătat capacitatea scăzută de procesare al noului engine id Tech 5, dar şi lipsa de creativitate a studio-ului unde nu prea s-a văzut o încercare reuşită de a ieşi din stereotipia shooterelor id Software a.k.a coridoare peste tot.

Veşti bune însă! Căci miroase a DOOM 4 la care id lucrează din greu sau mai bine! Poate cei de la Bethesda ne vor graţia cu a lor prezenţă şi în acest caz să ne rugăm că din sânul lor va curge ambrozia anunţului unui nou Fallout sau poate al unui nou The Elder Scrolls. Nu vă bazaţi pe ceea ce spun însă, probabil vom auzi ceva anul ăsta la E3 sau la următorul Spike Video Game Awards despre un nou titlu Bethesda Softworks.

Tot ce se poate doamnelor şi domnilor! Evenimentul va avea loc între 1 – 4 August al acestui an în incinta hotelului Hilton Anatole din oraşul Dallas, al statului Texas din SUA.

p.s Sincer să fiu, singura chestie notabilă a ediţiei trecute a fost când Todd Howard, regizorul şi game designerul seriei The Elder Scrolls, a venit pe scenă să arate un demo din Skyrim. Restul conferinţei a fost un monolog obositor al lui John Carmack despre „tehnologia avansată a tabletelor”.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.