Aventurile atemporale ale lui Jack Joyce au fost dezvaluite intr-un clip de gameplay unde putem vedea despre ce este vorba in Quantum Break.

Chit ca acest clip a fost lansat acum ceva vreme, se pare ca legendarul scriitor Sam Lake (a carui fetis pentru manipularea timpului inca persista) a decis sa ne prezinte putin din universul jocului prin acest developer commentary.

In mare parte observam ca acest Quantum Break este un 3rd person cover shooter/platformer atipic unde „manipularea timpului” este esentiala pentru a iti invinge inamicii, rezolva puzzle-uri s.a.m.d

De asemenea, Quantum Break va fi lansat si sub forma unei mini serii TV live action unde jucatorii jocului vor putea vedea mai multe despre universul jocului, precum si mai multe detalii despre alegerile facute de catre acestia in timpul jocului.

Quantum Break este un titlu exclusiv pentru Xbox One ce va fi lansat candva in 2015, insa eu cred ca data de lansare probabil ca va fi undeva in 2016 si ca probabil va exista si un port pentru PC ce va fi lansat dupa un an, insa ce-am zis la sfarsit poate sa fie luat drept speculatie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.