Va cautati PvP fix-ul in MMORPG-ul vostru? Nu va simtiti satisfacuti? Nu-i nici o problema, caci MMORPG succesor spiritual al serialului Firefly va incorpora un sistem interesant de battleground-uri numite Warplots.

PvP-ul in WildStar poate fi comparat cu cel al unui MOBA, prin simplul fapt ca toate abilitatile merg pe sistemul de skillshot-uri directionale.

Ei bine, modul respectiv se numeste Warplots, acesta fiind una dintre fatetele jocului menite sa ofere PvP la scara masiva cu 80 (40 v 40) de jucatori prezenti pe aceeasi harta.

Metoda prin care aceste Warplots sunt servite este una foarte simpla: Iti aduni un grup de 40 de oameni, iti cumperi si iti creezi un fort pe care sa ti-l impopotonezi cu fel si fel de amplasamente defensive si ofensive de la turete pana la roboti sau bombardamente din orbita….dupa care pregateste-te pentru o rafuiala spatiala de proportii epice!

In stilul clasic Carbine Studios, va prezentam un trailer haios unde un adevarat strengar va arata cum sta treaba.

http://www.youtube.com/watch?v=tiCi0JWxS1M

 

p.s Avem un MEGA Giveaway in care dam coduri de WildStar Weekend Closed BETA pentru toti cei care au timp liber de sarbatorile pascale. Check it out!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.