Razer lanseaza aplicatia de chat RazerGO pentru jucatorii de Pokémon Go

Written by  // 22 July 2016 //
(1 Vote)
  Razer lanseaza aplicatia de chat RazerGO pentru jucatorii de Pokémon Go
  Popularitatea Pokemon Go continua sa creasca, iar astfel comunitatea creste. Razer aduce o aplicatie de chat care iti permite sa comunici cu ceilalti antrenori din zona ta.

  Ce e mai frumos la un hobby decat a te intalni cu alti oameni care-l impartasesc cu tine. RazerGO iti va permite sa selectezi o raza anume de chat, putand astfel sa comunici cu cei din zona ta la o raza de 5 kilometri, 100 kilometri si 1000 de kilometri.

  De asemenea, poti selecta chat-ul echipei tale (spre exemplu, Team Valor) sau poti opta pentru a vorbi pe chat-ul global. Pe viitor, Razer vor sa lase jucatorii sa creeze camere private de chat care vor aparea pe harta.

  Aceasta aplicatie este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, fiind disponibila incepand cu 25 iulie. Totusi, exista si o varianta web pentru RazerGO, pe care compania a lansat-o deja pe site-ul lor.

  Last modified on Saturday, 23 July 2016 19:44

  Bolog Paul

  Jucator competitiv de Battlefield 4 si mai nou de Overwatch, imi umplu o parte din timpul liber de-alungul anilor de studiu la Drept cu o doza de IT.

  You are here: HomeNews Razer lanseaza aplicatia de chat RazerGO pentru jucatorii de Pokémon Go