Riot Games și ESL organizează primul mare turneu național de League of Legends din România

Written by  // 08 October 2016 //
(1 Vote)
  Riot Games și ESL organizează primul mare turneu național de League of Legends din România
  Riot Games și ESL România organizează primul mare turneu de League of Legends dedicat exclusiv echipelor românești.

   

  Finala națională a turneului va avea loc la București, pe data de 19 noiembrie 2016, locația urmând să se anunțe ulterior. Sunt așteptate să se înscrie în competiție peste 250 de echipe. Este frumos sa vedem ca se depunde efort pentru dezvoltarea eSports la noi in tara.

  Competiția va avea loc în două etape:

  • Online, cea de calificare.
  • Offline, finala.

  Premiile totale se ridică la suma de 4,000 EURO.

  ”Consider că acest turneu este foarte important pentru comunitatea jucătorilor de League of Legends din România, prin simplul fapt că vrem să le oferim șansa să joace într-un cadru organizat şi profesionist. Turneul este rezervat tuturor echipelor, de orice nivel, interesate în a concura alături de cei mai buni jucători din România. Și de ce nu, pentru a se face cunoscuți”, a declarat Ionuț Chepeneag, Community Specialist în cadrul Riot Games.

  Înscrierile în campionat sunt gratuite, încep de astăzi și pot fi făcute pe site-ul http://eune.leagueoflegends.com/ro/. Pe aceeași platformă, poate fi accesat regulamentul complet al competiției, precum și detalii despre transmisiunile live ale meciurilor.

  Last modified on Saturday, 08 October 2016 13:25

  Bolog Paul

  Jucator competitiv de Battlefield 4 si mai nou de Overwatch, imi umplu o parte din timpul liber de-alungul anilor de studiu la Drept cu o doza de IT.

  You are here: HomeNews Riot Games și ESL organizează primul mare turneu național de League of Legends din România