Prima oara cand am auzit ca se va lansa asa ceva nu eram asa excited, insa cand am intrat pe site si am vazut ce chestii tari am eram ceva de genul: „Shut up and take my money.”

Figurinele sunt de-a dreptul adorabile, chiar daca nu-mi gasesc Lee Sin-ul acolo tot as cumpara un Jax care este odododo sau un Kha’Zix care pare destul de nervos dar foarte mic. Gragas parca ar fi Obelix :D, iar Leona pare foarte friendly. Statuia lui Thresh de asemenea pare a fi foarte nice, insa dintre toate ea are cel mai mare pret (70$), insa ea este mult mai mai mare decat restul figurinelor.

7920080a10d2d787e9082ad5fcec9295

De asemenea colectia de plusuri s-a marit, un super Corki Hat este disponibil la 25$, pe care sincer cred ca o sa mi-l cumpar pentru ca este superb :D.

483d66031084e7b7d3553f1de2bcd936

padDe asemenea, daca aveti nevoie de un mousepad ieftin si dragut puteti oricand sa va achizitonati noul mouse texil Freljord care este la un pret destul de mic (18$). De asemenea daca vreti sa va puneti postere prin camera aveti de unde sa alegeti – 13 postere disponibile.

POSTER

In cazul in care aveti nevoie de tricouri sau hanorace noi puteti oricand sa va achizitionati unul dintre cele 17 produse disponibile:

tricouri

tricouri2

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul oficial pentru swag, apasand aici.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.