Marele plan al developerului Epic Games a fost dezvaluit, acesta optand sa isi concentreze toate eforturile in a continua dezvoltarea si promovarea agresiva a engine-ului Unreal Engine 4 si cu toate acestea, nici o vorba despre Unreal Tournament 4.

Puteti vizualiza toate planurile proiectului Unreal Engine 4 pe Trello vizitand acest LINK.

Ce-i interesant este ca acolo sunt listate cateva chestii ce mi-au captat atentia precum:

– MOBA games support si improved multiplayer support.

Dupa cum stiti, Epic Games sunt detinuti de catre compania chinezeasca Tencent Holdings Limited (cel mai mare investitor in tehnologii online al Chinei), companie care dealtminteri detine si o mare majoritate din Riot Games. Evident, tot ce spun aici este o speculatie nebuna, insa ar fi interesant sa vedem un nou capitol al seriei League of Legends bazat pe UE4.

In orice caz, Unreal Engine 4 va fi integrat in platformele Android si iOS, precum si un Oculus VR, SteamVR sau SonyVR a.k.a Project Morpheus.

Ray Davis, general manager-ul al proiectului sustine ca anumite trasaturi ale engine-ului s-ar putea sa NU fie vreodata implementate daca acestea vor interfera cu eforturile de optimizare ale engine-ului, asa NU ca luati toate acele idei postate in link-ul de mai sus de-a gata.

Unreal Engine 4 poate fi inchiriat la pretul modic de $19 USD pe luna, acesta fiind acum updatat pentru a permite dezvoltarea eficienta pentru platformele Playstation 4, Xbox One, Linux si SteamOS.

UPDATE IMPORTANT: Epic Games au anuntat pe stream-ul de Twitch ca Unreal Tournament 4 va fi lansat! Acesta va fi un joc GRATUIT (nu Free to Play, deci fara microtranzactii), insa momentan Epic Games sustin ca inca nu au inceput lucrul la joc si nu exista NICI un build pe care il pot arata publicului sau presei de specialitate. Vremuri interesante doamnelor si domnilor! Jocul va fi disponibil pentru PC, Linux si va sustine o comunitate de modding activa, conform developerului. Nici o veste despre portarea si pe console, insa ramane de vazut. HYPE!

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.