Roccat au anunţat astăzi că Raivo, noul lor mousepad de gaming, va fi disponibil în România de la începutul lunii februarie. ROCCAT™ Raivo are la bază designul pad-ului Sota, unul dintre cele mai apreciate din gama producătorului german. Raivo are integrată o nouă structură flex-support și oferă un nou design al suprafeței de control, pentru precizie și stabilitate îmbunătățite.

„Am analizat opiniile gamerilor care utilizează pad-ul ROCCAT Sota și am observat o mare parte dintre ei își doresc un mousepad cu o structură mai stabilă”, a declarat Fondatorul și CEO-ul ROCCAT, René Korte. „Placa flex-support cu care este echipat Raivo oferă un maximum de stabilitate, fără a  face compromisuri la capitolele flexibilitate și gliding”, a adăugat Korte.

Celelalte caracteristici care asigură poziționarea lui Raivo ca mousepad ideal pentru gaming includ suprafața inferioară acoperită cu un cauciuc special, ce asigură o aderență excelentă pe birou, indiferent de cât de energice sunt mișcările executate cu mausul, suprafața de control uşor de curăţat, rezistentă la murdărie, dar și materialele „de cursă lungă” din care este fabricat noul pad. Raivo este cel mai nou produs din gama de pad-uri high-end ROCCAT pentru gaming și va deveni disponibil în România la începutul lunii februarie, în trei variante: Lighting Blue, Midnight Black și Stealth Black, la prețul de 139,99 de lei.

Iată caracteristicile principale ale noului ROCCAT Raivo – High-Velocity Gaming Mousepad:

  • 350 x 270 x 2mm – performanţă de top şi confort fără compromisuri
  • Suprafaţă micro-granulară, pentru gliding ultra-rapid și control de mare precizie
  • Placă flex-support integrată, pentru stabilitate maximă
  • Design ergonomic, în formă de battle shield, cu suprafață decupată special pentru încheietură
  • Suprafață inferioară acoperită cu un cauciuc special, ce asigură o aderență excelentă
  • Suprafață de control uşor de curăţat, rezistentă la murdărie
  • Materiale testate în luptă
  • Testat cu peste 80 de modele de maus, inclusiv seriile ROCCAT Kone, Kova, Savu, Lua și Pyra, RAZER Naga, Imperator, DeathAdder și Taipan, STEELSERIES Xai, Sensei, Kinzu și Kana, Logitech MX și Microsoft Sidewinder.

Galerie {gallery}/2013/01-news/ianuarie/23/raivo:124:105:0:1{/gallery}

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.