Roccat lanseaza Syva, casti in-ear pentru gameri

Written by  // 02 April 2014 //
(3 votes)
  Roccat lanseaza Syva, casti in-ear pentru gameri
  Faceti cunostinta cu noile casti in-ear proaspat lansate de Roccat, Syva. Roccat a unit doi dintre cei mai importanti factori ai unei perechi de casti: design-ul si performanta pentru a crea o pereche de casti in-ear gata sa surprinda chiar si cele mai exigente urechi si pentru a atrage privirea celor mai atenti ochi. Castile Syva au fost proiectate pentru ascultatorii avizi de muzica dar si pentru gamerii hardcore.

  Sunetul castilor este redat prin difuzoarele de 10mm, difuzoare care redau perfect sunetele de frecventa joasa si inalta.
  roccat-syvaSyva vine cu un microfon omnidirectional in-line, care ofera utilizatorilor abilitatea de a raspunde la telefon sau de a comunica acasa cu alti gameri in sesiunile de multiplayer. De asemenea microfonul detine tehnologia de noise-cancelling pentru a bloca zgomotul de fundal, pentru a spori calitatea apelului.

  •     Frecventa in raspuns: 20~20,000Hz
  •     Sensitivitatea la 1kHz: 96dB/1mW
  •     Impedanta: 32Ω
  •     Diametrul difuzoarelor: Ø10mm
  •     Sensitivitatea microfonului la 1kHz: -40±3dB
  •     Impedanta microfonului: ≤2.2kΩ
  •     Directia: omnidirectional

  René Korte, CEO-ul Roccat a declarat: “Am proiectat Syva pentru a oferi un sunet remarcabil in timp ce inca ramane confortabil si usor sa porti castile pentru perioade lungi de timp", de asemenea el a declarat ca castile vin cu 3 perechi de ear buds interschimbabile pentru a se potrivi perfect cu dimensiunea urechii.

  Castile Roccat Syva sunt disponibile la pretul de 29,99 Euro.

  Last modified on Thursday, 03 April 2014 09:29

  Octav Creţu

  Ex-professional CoD4 player, trying to be a beast LoL player and a sensational writer

   

  Google+

  You are here: HomeNews Roccat lanseaza Syva, casti in-ear pentru gameri