Developerul Rocksteady, consacrat pentru seria jocurilor Batman: Arkham Asylum şi Arkham City revine cu un nou titlu, „fresh off the bat” ca sa zic asa.

Batman: Arkham Knight este un nou joc (si ultimul cu aceasta ocazie) din seria Batman, insa de data aceasta titlul va fi dezvoltat de catre un studio care are ceva experienta de lucru cu stimabilul Cavaler Negru. Jocul va fi o continuare a jocului Batman: Arkham City si va fi plasat intr-un oras Gotham care va fi ceva mai mare ca suprafata fata de Gotham-ul din Arkham City.

Raufacatorii acestui titlu vor fi Scarecrow, The Penguin, Harley Quinn, Two-Face si multi altii, insa nici o mentiune despre The Joker.

Rocksteady promite o explorare mai detaliata a orasului si un mod nou de a il traversa prin a putea folosi vehiculul Batmobile. In buna traditie a seriei, jocul va avea un launch day pre-order DLC in care vom putea juca cu Harley Quinn cea nazdravana.

Pentru a indulci oferta, studio-ul a confirmat revenirea actorului de voce Kevin Conroy, cunoscut pentru desenele Batman si poate ca cel mai important lucru ar fi faptul ca jocul NU va detine o componenta Multiplayer spre deosebire de titlul precedent, Arkham Origins.

Jocul probabil ca va fi lansat pe data de 14 Octombrie a acestui an pentru PC si consolele next-gen Xbox One si PS4 conform site-ului Gamestop, insa Warner Interactive inca nu au oferit vreo data specifica.

Ah da, aveti un trailer dragut mai jos.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.