Celula de actiune Overwatch din Romania se activeaza in curand, intrucat echipa nationala va fi nevoita sa se lupte in Overwatch World Cup.

 

Overwatch World Cup va aduce echipele nationale a tarilor de pe 3 regiuni fata in fata pentru suprematie. Batalia finala se va da la BlizzCon 2016, in luna noiembrie, unde cele mai bune echipe din fiecare regiune vor fi prezente.

Natiuni

 

Cam asa arata procedura de dinainte de inceperea meciurilor:

  • Nominalizarea jucatorilor eligibili de catre Blizzard – Blizzard a inceput deja sa trimita invitatii jucatorilor romani care joaca la nivel pro sau semi-pro, streamerilor cunoscuti, cat si jucatorilor care s-au remarcat in leaderboards la categoria skill.
  • Votarea jucatorilor nominalizati de catre romani – Romanii vor vota, iar astfel va fi ales capitanul. Blizzard va pune la dispozitie o multitudine de statistici despre fiecare jucator, astfel incat alegerea e mai usoara. Speram ca romanii sa aleaga intelept.
  • Anuntarea echipelor
  • Incepand cu septembrie se da start meciurilor online, jucandu-se in format best-of-three, single elimination. Asta inseamna ca cine pierde un meci e eliminat direct din competitie. Nu e loc de greseala, compatrioti!
  • La finalul meciurilor online, 6 echipe din Europa/Asia-Pacific si 4 echipe din Asia vor juca la BlizzCon pe scena. China, Coreea de Sud, Brazilia, SUA, Canada, Australia si Noua Zeelanda sunt direct invitate datorita unor motive obiective legate de conexiune.

 

Nu mai avem altceva nimic de spus decat: HAI ROMANIA!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.