MMORPG-urile sunt un domeniu exploatat pan’ la maduva, insa asta nu ii opreste pe cei de la ArenaNet sa vina cu o serie de schimbari majore pentru a isi mentine competitivitatea.

Ca sa va faceti o „mica” idee, ArenaNet va dezvolta jocul folosind un mod numit Feature Packs al carei functii este sa ofere continut lunar, precum si imbunatatiri in mai toate aspectele jocului. Sistemul in sine merge pe aceleasi principii ca cel folosit de SOE (Sony Online Entertainment) numit Roadmap si ca sa fiu foarte sincer cu voi eu consider ca asta-i viitorul dezvoltarii unui joc de tip online, indiferent de gen.

Anywho, in mare parte o sa avem parte de acum incolo de o bucatica suculenta de continut proaspat pentru Guild Wars 2, which is good for everyone. Right?

Primul Feature Pack va fi lansat astazi si va contine o sumedenie de modificari in sistemul de Traits care acum ofera o progresie mult mai naturala a skill-urilor fara sa iti mai ceara vreun fel de gold sink sau mai rau, pierderea timpului. De asemenea, acest Feature Pack va incorpora tehnologia numita MegaServer (folosita si in jocuri precum The Elder Scrolls Online) ce iti va permite sa te joci oriunde, cu oricine, fara restrictiile clasice de server.

Evident, sunt mult mai multe lucruri incluse in acest Feature Pack inclusiv modificari in sistemul de XP per cont, itemizare, mecanici PvE revizuite si multe altele.

Pentru a afla mai multe despre sistemul Feature Packs puteti sa vizitati acest link.

Guild Wars 2 este disponibil pentru PC, NU necesita o taxa lunara si poate fi achizitionat la un pret destul de avantajos de aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.