ShootMania Storm a.k.a ce se vrea a fi un fel de Unreal Tournament / Quake este shooterul celor de la Nadeo, cei responsabili pentru licenţa TrackMania. Acest titlu vrea să îşi înfingă colţii în domeniul eSports cât mai rapid, de aceea la numai o săptămână după deschiderea porţilor către faza de Open BETA, Nadeo anunţă organizarea un alt turneu profesionist.

Turneul se numeşte ZOTAC Shootmania Cup şi după cum v-aţi dat deja seama, va fi realizat în parteneriat cu cei de la ZOTAC, care vor să realizeze turneul pe durata a 3 zile, unde se va juca exclusiv în modul Joust (1v1), unde maniacii de împuşcături se vor lupta pentru premii săptămânale în valoare de 100 EUR, totul culminând cu premiul de 250 EUR pentru cei care câştigă finala.

Sunt impresionat de faptul că lumea e atât de disperată după un twitch shooter frenetic şi la cum se merge cu acest joc pare să se meargă într-o direcţie pozitivă, cel puţin aşa speră şi Nadeo. În orice caz, ShootMania Storm oferă un singur lucru bun acestui gen şi anume un editor de hărţi puternic unde oricine poate să creeze hărţi fără nici un fel de restricţie. Din păcate jocul nu va veni cu un arsenal impresionant de arme, singura armă disponibilă momentan fiind lansatorul de rachete care cumva va fi şi arma default. Sunt curios dacă Shootmania va lua ruta viitorului Trials Evolution Gold în care eu, cel puţin, am mare încredere. Rămâne de văzut.  

Pentru a vă putea înscrie sau pentru a vedea mai multe inforaţii despre turneu, vă invităm să vizitaţi site-ul oficial al turneului.

Turneul începe pe data de 24 de Februarie.

ShootMania Storm este în plină fază de Open BETA, lansarea fiind pe data de 10 Aprilie a acestui an.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.