Daca ai jucat Modern Warfare 2 cu siguranta ti-a placut la nebunie harta numita „Favela”. Daca cumva te-ai mutat intre timp pe taramurile multiplayer-ului lui Rainbow Six Siege, tine-te bine, nostalgia te va lovi tare.

 

Mai diplomatic spus, „Opreatiunea Skull Rain”  acesta este noul DLC lansat pe data de 2 august de catre developerii Rainbow Six Siege pentru al lor tactical shooter.

Tema noii harti, „Favela”, nu a fost nici ea aleasa la intamplare. Este portretizarea perfecta a vietii de strada din Brazilia, iar faptul ca majoritatea constructiilor din favela sunt facute din materiale usoare… ce credeti? E locul perfect in care Ubisoft le pote da frau liber jucatorilor sa demoleze toata harta. Intr-adevar, dupa cum spuneam, portretizand favela braziliana, noua harta din Rainbow Six Siege aduce foarte mult cu aceeasi harta vanilla din Call of Duty: Modern Warfare 2, pe care sunt sigur ca multi jucatori inraiti de CoD au indragit-o datorita posibilitatilor de close quarters combat.

Aveti un sneak peak mai jos:

In ceea ce priveste noi operatori necesari la orice DLC, Skull Rain aduce doi ofiteri din cadrul trupelor speciale BOPE, sau „Brazil’s Batalhão de Operações Policiais Especiais”. Pe langa asta, a fost introdus angled grip-ul ca atasament, un sistem de „surrender” prin care o echipa poate ceda inainte de terminarea unui meci de multiplayer (precum cel din CS:GO) si un nou mod numit Tactical Realism, care indeparteaza interfata in proportie foarte mare, lasandu-te doar cu experienta ta de tragator, instinctul ca ai omorat sau nu inamicul si urechile ca de iepure, caci harta nu va mai fi acolo sa te ajute.

Acum ca am intrat bine in tema noului DLC, iata si primul gameplay de la premiera:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.