Multi gameri nu stiu ca banii din trezoreria mamutului Activision vine dintr-o franciza de jocuri si jucarii facute pentru copii (7+) cunoscuta sub numele de Skylanders. De ce este franciza Skylanders asa de populara? Haideti sa vedem.

Skylanders Trap Team - London - FinalInainte sa va spun cum sta treaba, am sa dau tuturorviitorilor parinti gameri un sfat bun. Decat sa va indoctrinati copii cu televiziune proasta, va recomand sa incercati seria Skylanders care imbina jucariile fizice cu jocul virtual, fiind una din cele mai inovative forme de entertainment pentru copii ale acestui sfert de deceniu.

In orice caz, noul capitol al universului Skylanders, numit Trap Team este acum disponibil si la noi in tarisoara pentru consolele Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo WiiU, Nintendo 3DS, cat si pentru tabletele Apple iPad, Samsung sau Kindle Fire.

Skylanders Trap Team WallopJocul Skylanders este usor de configurat, acesta imbinand folosul jucariilor fizice cu cel virtual unde copii pot sa isi foloseasca jucariile pentru a le da viata in jocul actual. Trap Team aduce noi imbunatatiri in gameplay, oferind ocazia copiilor de a juca fie cu eroii sau chiar si raufacatorii favoriti. Lista de personaje se intinde la peste 175 de jucarii ce pot fi usor transferate in joc sub forma eroilor/raufacatorilor virtuali prin plasarea acestora pe o platforma touchpad inclusa in pachetul jocului.

Evident, acest joc este destinat copiilor, insa pentru parintii indecisi am sa las mai jos un trailer care va va explica ce inseamna Skylanders: Trap Team. Jocurile video ce vin incluse in pachet cu jucariile de colectionat pot fi cumparate de AICI.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.