Sombra, noul erou din Overwatch, a fost dezvaluita la Blizzcon

Written by  // 05 November 2016 //
(1 Vote)
  Sombra, noul erou din Overwatch, a fost dezvaluita la Blizzcon
  Dupa 2-3 luni bune de asteptare, cu o gramada de teasing din partea Blizzard-ului, acestia au dezvaluit-o in sfarsit pe Sombra.

   

  Dupa un ARG care a durat poate prea mult timp, intrucat deja jucatorii incepeau sa se planga de faptul ca teasing-ul dureaza prea mult, iar Sombra s-ar putea ca in final sa nu se conformeze asteptarilor, Sombra a fost anuntata la Blizzcon 2016.

  Este un erou de offense, care are ca principal atribut capacitatile de hacking, reflectat prin abilitatile ei:

  • Machine pistol - un UZI pentru lupta lupta de aproape.
  • Hack - Poate opri pentru cateva secunde anumiti eroi de la a-si folosit abilitatile, dar poate si sa hack-uiasca health pack-uri, iar acestea nu vor putea fi utilizate de oponenti.
  • Thermoptic camo - Sombra devine invizibila iar viteza ei creste considerabil, pana cand camo-ul expira sau aceasta trage sau se trage asupra ei.
  • Translocutor - Ea poate atunca o cutiuta, destul de departe, avand la dispozitie 15 secunde sa se teleporteze la ea.
  • EMP (utlimata) - Sombra emana un camp electromagnetic pe or aza destul de mare, cu care distruge orice bariere (precum scutul lui Reinhart), opreste turete din a trage sau chiar opreste ultimate.

  Iata animatia cu care a fost lansata:

   


  Bolog Paul

  Jucator competitiv de Battlefield 4 si mai nou de Overwatch, imi umplu o parte din timpul liber de-alungul anilor de studiu la Drept cu o doza de IT.

  You are here: HomeNews Sombra, noul erou din Overwatch, a fost dezvaluita la Blizzcon