Nu stiu daca trend-ul stabilit de catre Dean Hall este un lucru bun sau rau, insa studio-ul legendar Sony Online Entertainment pregateste un joc similar cu DayZ. Ca sa vezi…

H1Z1 (Hizi????) este un joc de tip Survival Action MMOFPS care se foloseste de engine-ul si netcode-ul din Planetside 2 pentru a popula o lume post apocaliptica plina cu jucatori insetati dupa KoS.

Actiunea jocului va avea loc intr-un fel de SUA fictiva, unde jucatorii pot colabora….sau se pot ucide intre ei. Jocul va avea o serie de elemente de gameplay precum crafting, vehicule si multe alte lucruri similare cu cele din DayZ.

Singurul lucru unic al acestui joc este faptul ca acesta se va folosi de o tehnologie net superioara celei folosite de catre Bohemia Interactive. Ceea ce s-ar putea sa fie un semn bun pentru simplul fapt ca SOE a inceput sa devina o companie concentrata din ce in ce mai mult pe comunicarea deschisa cu userii. De asemenea, jocul se va folosi de procesul de design numit Roadmap care va garanta continut gratuit si multe alte imbunatatiri ce vor fi oferite regulat. Daca acest joc NU este un semnal de alarma pentru Bohemia, atunci nu stiu ce sa mai zic. 

Jocul va fi disponibil pentru PC si distribuit prin Steam prin programul Early Access pentru doar $20 USD. Momentan, singurii care au reusit sa obtina acces exclusiv la niste demo-uri filmate ale jocului sunt cei de la GameTalkLive (a.k.a Jace Hall Show). Le multumim.

TL;DR – Sony Online are mai multi bani = echipe mari, veterani ai industriei, tehnologie pentru gameri.

Bohemia are putini bani = echipe mici, o mana mica de veterani si tehnologie facuta in mare parte pentru companii militare si cam atat, nimic pentru gameri.

http://www.youtube.com/watch?v=Wu-bpNaNw88

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.