„Sa fim sinceri: precomenzile de PS5 ar fi putut decurge mai bine”. Asa incepe postarea de pe contul oficial de Twitter al PlayStation. Dupa 4 zile in care atat cumparatorii au fost confuzi, cat si retailerii, Sony isi admit greseala.

Poate nu le pasa multora daca Sony isi cer scuze sau nu pentru haosul creat, dar exista si o parte buna. „In urmatoarele zile, vom da drumul mai multor console PS5 pentru precomanda”continua aceeasi postare. Poate ca frustrarea din ultimele zile cand ati visat doar cuvintele STOC EPUIZAT v-a luat mintile, si nu ma credeti. Dar iata dovada:

Sa ii luam in serios pe cei responsabili? Eric Lampel, directorul de marketing PlayStation, i-a spus in trecut lui Geoff Keighley: „va vom anunta cand se vor intampla precomenzile. Nu va fi o chestie de moment”. Dar acum stim bine cu totii cat de bine a imbatranit afirmatia asta:

Cu o zi inaintea evenimentului PS5 de miercuri, Sony au declarat pentru Gamesindustry.biz ca raportul Bloomberg in care se vorbea de reducerea productiei noilor console cu 4 milioane de unitati este complet fals.

Dupa eveniment, Jim Ryan, CEO-ul Sony Interactive Entertainment, le-a spus celor de la The Washington Post intr-un interviu ca vor fi mai multe unitati PS5 gata de vanzare decat au fost de PS4 in 2013„Aproximativ 2.1 milioane de unitati PlayStation 4 s-au vandut in intreaga lume la doua saptamani dupa lansarea sa din 2013, cu un milion doar in prima zi.” – TWP

 

Similar Articles

One thought on “Sony suplimenteaza cu mai multe unitati de PS5 drept scuza pentru precomenzi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.